Video's maken in Wave.video is eenvoudig! Lees onze gids om een pro te worden in videobewerking en geweldige projecten te maken waar u trots op kunt zijn.

U kunt in Wave.video in drie richtingen werken.

Optie #1: Als u al een video hebt die u wilt corrigeren of een aantal details wilt toevoegen, kunt u deze gewoon uploaden vanaf uw computer en wijzigen met Wave.video.

Optie #2: Je hebt een idee maar het ontbreekt je aan materiaal om te gebruiken. Gebruik onze uitgebreide bibliotheek van sjablonen en stockbestanden.

Optie #3: Alle onderdelen van een perfecte video zijn klaar, maar je hebt een gemakkelijk te navigeren platform nodig om hem samen te stellen. Selecteer de knop "Blanco video" en voel je vrij om alle beschikbare functies te gebruiken (voeg tekst, stickers en audio toe, gebruik AI-gegenereerde service).

Klik op de knop "Mijn video's" in de rechterbovenhoek. Hier is de ruimte voor al uw projecten; het hele bewerkingsproces begint hier.

Zodra u op de knop "Video maken" klikt, ziet u alle beschikbare opties om mee te beginnen.

Allereerst moet je het formaat kiezen van de video die je gaat maken. Als je nog niet zeker bent, kun je het later nog veranderen.

Daarna kunt u een videoclip of afbeelding toevoegen als achtergrond. U kunt zoeken in de stockbibliotheek van Wave.video of uw eigen beeldmateriaal uploaden.

Vervolgens kunt u naar de stap Bewerken gaan en geanimeerde tekst aan uw video toevoegen om uw boodschap over te brengen. U kunt uw video ook aantrekkelijker maken door videofilters, geanimeerde stickers en GIF's en uw logo toe te voegen.

U kunt ook een watermerk toevoegen dat gedurende de hele video wordt afgespeeld. Zo krijgt uw video een merkuitstraling.

Als u tevreden bent met de gemaakte video, gaat u naar de stap Publiceren.

Voor de uiteindelijke render moet u de resolutie van de video, de kwaliteit en het formaat kiezen.

Als alles klaar is, druk je op de "Render" knop.

Gefeliciteerd! De video is klaar!

U kunt het downloaden naar de computer, het naar uw telefoon sturen met behulp van onze app om uw account te verbinden met het mobiele apparaat, of het direct vanuit Wave.video delen op uw sociale netwerken.