In Wave.video kunt u uw videoclip of afbeelding bijsnijden. Deze functie werkt zowel voor uw eigen videoclips/afbeeldingen die u uploadt naar de videomaker als voor die welke u kiest uit de ingebouwde stockvideobibliotheek.

Wat betekent het om mijn video of afbeelding bij te snijden?

Als u uw video/afbeelding "bijsnijdt", betekent dit dat u ongewenste gebieden verwijdert. Dit kan inhouden dat u een deel van de afbeelding/video van een van de zijkanten wegsnijdt.

Om de videoclip/afbeelding bij te snijden, vindt u de knop Bijsnijden & Roteren rechts op het scherm.

Wanneer u de video/afbeelding bijsnijdt, voegt Wave.video automatisch een effen gekleurde achtergrond toe achter uw video. Als u klikt om de achtergrond te markeren, wordt u gevraagd de kleur te wijzigen, een van uw a Brand-kleuren te kiezen of een video of afbeelding uit de Bibliotheek, uw Uploads of uw Video's te gebruiken door op het tabblad Media te klikken.

U kunt uw afbeelding/video altijd terugzetten op het oorspronkelijke formaat door terug te gaan naar de knop Bijsnijden & Roteren en te klikken op Terugzetten op standaard.