In Wave.video kunt u uw videoclip of afbeelding roteren. Om de videoclip/afbeelding te draaien, gaat u naar de stap"Bewerken" en kiest u de optie"Bijsnijden".

Hier zijn de roterende opties in de videomaker:

1. Draai horizontaal/verticaal.

Met deze optie wordt de afbeelding/video horizontaal of verticaal omgedraaid.

2. Links/rechts draaien.

Met deze functie kunt u uw afbeelding/video naar beide kanten draaien.

U kunt de instellingen altijd terugzetten naar het origineel door op de knop "Reset" te klikken: