U kunt uw eigen videoclips en afbeeldingen uploaden naar Wave.video en er video's mee maken. U kunt uw eigen mediabestanden combineren met die uit de ingebouwde Wave.video stockbibliotheek.

Om uw eigen afbeeldingen of video's naar Wave.video te uploaden, gaat u naar de stap "Voorraden & uploads", schakelt u over naar het tabblad "Uploads" en klikt u bovenaan op de knop "Bestanden uploaden".

Helemaal bovenaan ziet u de geüploade mediabestanden voor dit specifieke project.

Ondersteunde formaten

Wave.video ondersteunt de volgende formaten:

• afbeeldingen: jpeg, jpg, png, gif. U kunt ook een .svg bestand uploaden, het zal verschijnen in uw Brand manager als een logo.

• video's: mp4, webm, wmv, avi, mkv, mov, m4v, m2ts, mts, ts, tsv

• audio: mp3, m4a, aiff, wav, ogg, aac

Een geüploade video of afbeelding verwijderen uit de bibliotheek

Om een geüploade video of afbeelding te verwijderen, gaat u met de muis over het bestand en klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Kies vervolgens de optie "Verwijderen".

Let op: als u een asset verwijdert die al in een project werd gebruikt, verliest u de hele scène(s) met dit bestand.