Door tekst toe te voegen aan uw video kunt u uw boodschap overbrengen, zelfs als de kijkers de video bekijken met het geluid uit. In Wave.video kunt u precies dat doen!

Om een tekst aan uw video toe te voegen, gaat u met de muis over de tijdlijn en klikt u op + Tekst

Dit zal een tekstblok met een standaardtekst "Uw bericht" toevoegen aan uw videoclip of afbeelding. U kunt dan het bericht wijzigen in het bericht dat u nodig hebt. Om het standaardbericht te verwijderen, hoeft u niet de hele tekst te selecteren. Druk gewoon op de Backspace-toets op het toetsenbord.

U kunt nog een tekstregel toevoegen onder de regel die u op uw video hebt. Om dat te doen, klikt u gewoon op het pictogram "Tekstregel toevoegen" dat u ziet wanneer u de tekst op video selecteert. U kunt maximaal 21 regels tekst toevoegen aan één videoclip/afbeelding.

Een andere manier om een tekstblok aan uw video toe te voegen is door te klikken op de knop "Kopiëren" op de tijdlijn, die uw scène zal dupliceren:

Hoe de tijdslimiet voor tekst bepalen

Om te bepalen hoe lang uw tekstbericht op het scherm blijft, sleept u gewoon het kader langs de tijdlijn. Zoals dit:

Als je bijvoorbeeld wilt dat je tekst 3 seconden op het scherm blijft staan, sleep je het kader mee tot de 3 seconden.

Hoe tekst verwijderen

Om tekst uit een video te verwijderen, klikt u gewoon op het prullenbakicoon:

U kunt een tekstblok ook verwijderen door op de prullenbak op de tijdlijn te klikken:

Meer informatie over het werken met een tekst in Wave.video:

Hoe tekst vrij over de video bewegen?

Hoe voeg je de tweede regel tekst toe aan je video?

Hoe maakje je tekst op?