In Wave.video kunt u direct in de editor een voice-over opnemen bij het maken van uw video.

Klik op het audiospoor en selecteer Stem opnemen:

Voiceover 7 stappen

1. Klik op de microfoon

2. Klik Stem opnemen

3. Spreek na het aftellen

4. Als u klaar bent, klikt u op het zwarte vierkantje

5. Luister naar het afspelen door op de zwarte pijl te klikken

Als u niet tevreden bent met uw voiceover, klikt u op de rode knop REC om over uw origineel op te nemen.

Wanneer u tevreden bent met uw voiceover

6. Klik op Stem toevoegen

Wees geduldig en geef tijd voor het uploaden

7. Plaats uw voice-over waar u hem in uw video wilt hebben door hem naar links of rechts te verplaatsen

Net als bij andere audiobestanden kunt u de voice-over bijsnijden, het volume wijzigen en een in- en uitfade-effect toevoegen.

Uw voiceover-bestanden vindt u in uw Uploads

In uw Uploads kunt u uw bestanden een andere naam geven en ze verplaatsen naar mappen of submappen die u hebt aangemaakt.