Gebruikers van Wave.video kunnen hun video's rechtstreeks op Twitter publiceren (zonder te downloaden). Dit is hoe je dat doet:

1. Wanneer uw video klaar is om te worden gepubliceerd, gaat u naar de stap "Publiceren" in de editor en klikt u op de knop "Twitter".

2. Klik op de knop "Twitter-account verbinden" en volg de instructies in het pop-up venster.

3. Zodra uw Twitter-account is verbonden met Wave.video, klikt u op de knop "Publiceren".

4. VoilĂ ! Uw video is gepubliceerd op Twitter. Kopieer de link en plak hem in de adresbalk om je video op het platform te bekijken. Je ontvangt ook een e-mail met de link naar je Twitter-post.