Houd er rekening mee dat deze integratie een Wave.video- en Dropbox-account vereist.

Uw Dropbox integreren met uw Wave.video-account is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Uw Wave.video-project uploaden naar Dropbox

1. Als je klaar bent met je video, ga je naar het tabblad PUBLICEREN. Herinner je je dat andere artikel over publiceren? Dit is anders.

2. Selecteer DROPBOX. Er verschijnt een publicatiescherm waarin u wordt gevraagd een titelveld in te vullen. Ik heb een lange geschreven.

3. Klik vervolgens op CONNECT DROPBOX ACCOUNT. Er verschijnt een pop-upscherm waarin je wordt gevraagd je Dropbox-account te verbinden. Om dit te laten gebeuren, moet je al zijn aangemeld op je Windows- of Apple-toepassing, of op je browser.

Je video publiceren naar Dropbox

Zodra dat is voltooid, wordt u teruggeleid naar uw Wave.video-browserpagina. Uw accountnaam zou rechts van de PUBLISH-optie moeten verschijnen. Klik erop.

Je ontvangt een e-mail van Dropbox waarin je wordt geattendeerd op de nieuwe app-integratie, en zodra je dat hebt gedaan, navigeer je naar je account.

Klik op de map Apps en vervolgens op WaveVideoApp. Eenmaal in die map zou de naam van uw titel als bestandsnaam moeten verschijnen.

En nu ben je klaar! Goed gedaan!