Gebruikers van Wave.video kunnen video's rechtstreeks op hun Facebook-pagina's publiceren, zonder ze te hoeven downloaden.

Belangrijke opmerking: volgens het platformbeleid van Facebook is het niet mogelijk om video's te uploaden naar persoonlijke profielen via de API van het platform. Dit betekent dat gebruikers van Wave.video alleen video's kunnen uploaden naar Facebook-pagina's die zijn gekoppeld aan hun persoonlijke profielen.
Lees hier het verschil tussen een profiel en een pagina .

Zo deel je je video op je Facebook-pagina:

1. Wanneer uw video klaar is om te worden gepubliceerd, gaat u naar de stap "Publiceren" in de editor en klikt u op de knop "Facebook".

2. Klik op de knop "Connect Facebook Account" en volg de instructies in het pop-up venster. Kies vervolgens in het uitklapmenu naast de knop "Publiceren" een Facebook-pagina waarop u uw video wilt publiceren.

3. Druk op de knop "Publiceren".

4. VoilĂ ! Je video is gepubliceerd op de feed van je Facebook-pagina en toegevoegd aan de videobibliotheek van je pagina.

Kopieer de link en plak hem in de adresbalk om je video op het platform te bekijken. Je ontvangt ook een e-mail met de link naar je bericht op Facebook.