De volledige versie van Wave.video is online toegankelijk en werkt in elke browser (wij raden echter Chrome aan) die op uw desktopcomputer is geopend.

Maar er is een Wave.video Companion mobiele app in de AppStore.

Het is ontworpen om mensen die iOS gebruiken te helpen snel bestanden over te zetten tussen hun computer en smartphone.

Installeer eerst de app op uw iPhone en voer uw account in met dezelfde gegevens als voor de desktopversie.

Er zijn 2 manieren om de app te gebruiken:

1. U kunt de bestanden uploaden vanaf uw smartphone om ze gemakkelijk beschikbaar te maken in de editor.

2. U kunt uw voltooide videoprojecten vanuit de editor naar uw smartphone sturen om ze beschikbaar te maken voor sociaal delen, enz.

1. Tabblad Uploaden

Hier ziet u al uw naar het Wave.video platform geĆ¼ploade bestanden en eventuele mappen.

Als u enkele bestanden op uw smartphone hebt staan waarmee u in de Editor wilt werken, is dit de probleemloze manier om de bestanden uit te wisselen.

Klik op de knop Bestanden uploaden, geef de app toegang tot je foto's en kies de bestanden die je wilt verzenden om te bewerken.

3. Nu hebt u toegang tot uw bestanden in Wave.video. Ze worden opgeslagen in het tabblad Uploads in de bibliotheek en zijn beschikbaar voor bewerking.

2. Tabblad Ontvangen

Zodra u klaar bent met het maken en renderen van uw video, ziet u dit scherm met opties voor delen. Klik op de knop Verzenden naar iPhone en volg de instructies.

Uw video verschijnt in het tabblad Ontvangen. U kunt het bestand downloaden naar uw iPhone en delen hoe u wilt.