Met Wave.video hosting kunt u uw eigen video's uploaden en hosten, evenals de video's die u met Wave.video editor maakt.

Om een video in te sluiten, moet u een insluitcode voor uw video genereren.

Wat is een insluitingscode?

Een insluitcode is een stukje code dat u kunt gebruiken om video en andere soorten inhoud aan uw website toe te voegen.

Om een insluitcode te genereren, moet u eerst naar Mijn video's gaan, een video zoeken die u wilt insluiten en met de muis over het pictogram met de drie puntjes gaan. Klik dan op "Speler".

Hier moet u de tab "Embed" openen. Schakel vervolgens de insluitingslink in door simpelweg de toggle "Video insluiten" aan te zetten:

Daarna genereert Wave.video automatisch een insluitcode voor de video. U vindt deze onder de instellingen voor de toggle en de videogrootte, in het gedeelte Embed Code:

Om de code te kopiƫren, klikt u op de knop "Code kopiƫren" of selecteert u de code en kopieert u deze handmatig.

Ga dan naar uw website of blog en plak de code op de plaats waar u wilt dat de video verschijnt.

Hier is een voorbeeld van hoe een ingesloten video eruit ziet op een webpagina: