U kunt uw video vanuit Wave.video rechtstreeks naar Vimeo publiceren. Hier leest u hoe u dat doet.

Stap 1. Kies de stap "Publiceren"
Zodra u klaar bent met het maken van uw video, gaat u naar de stap "Publiceren".

Stap 2. Selecteer Vimeo
Kies hier Vimeo uit de lijst met integraties.

Stap 3. Voeg een videotitel/beschrijving toe
Om uw video beter vindbaar te maken, voegt u een titel en beschrijving toe. De beperkingen die Vimeo oplegt zijn de volgende:

• titel - 128 symbolen

• beschrijving - 800 symbolen

Stap 4. Verbind uw Vimeo-account
Bij de volgende stap moet u uw Vimeo-account verbinden. U moet inloggen op uw Vimeo-account en de app toestemming geven om toegang te krijgen tot de bestanden die u met Wave.video hebt gemaakt.

Wave.video zal de video automatisch uploaden naar Vimeo. De videomaker genereert ook een link die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot uw video.

Meer informatie over Wave.video-integraties vindt u hier.