Een video insluiten in WordPress
Leer hoe u uw video's in WordPress-blogberichten en -pagina's kunt insluiten met Wave.video hosting.
Seva Serbin avatar
Geschreven door Seva Serbin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Wave.video hosting kunt u eenvoudig uw video's insluiten in uw WordPress blogpost, landingspagina, enz. Lees verder om te leren hoe.

De insluitingscode krijgen

Om een video in te sluiten die u hebt geüpload naar of gemaakt in Wave.video, moet u de insluitingscode voor uw video genereren.

Ga daarvoor naar Mijn projecten, zoek een video die u wilt insluiten, en ga met de muis over het pictogram met de drie puntjes. Klik dan op "Player".

Hier moet u eerst het tabblad Insluiten openen . Schakel vervolgens de embed link in door simpelweg de toggle Embed video aan te zetten :

Daarna genereert Wave.video automatisch de insluitcode voor de video. U kunt deze vinden onder de instellingen voor toggle en videogrootte in het gedeelte Embed Code:

Om de code te kopiëren, klikt u op de knop "Code kopiëren" of selecteert u de code en kopieert u deze handmatig.

Uw video insluiten in WordPress

Open op je WordPress dashboard de pagina of het bericht waaraan je de video wilt toevoegen.

Selecteer het tabblad Tekst (niet het tabblad Visueel, want dit is HTML-code), en plak de insluitcode op de plaats waar u de video wilt toevoegen.

Dat is het! Je video is succesvol ingesloten in een WordPress pagina of bericht. Zorg ervoor dat je de wijzigingen opslaat voordat je afsluit.