Met Wave.video video landing page generator krijgt elke video die u maakt zijn eigen landing page. U kunt deze landingspagina's zo aanpassen dat ze de aandacht trekken, consistent zijn met uw merk en leads omzetten in klanten.

Wat kan ik veranderen op mijn video landingspagina?

U kunt uw video landingspagina aanpassen door een titel, beschrijving, call-to-action en logo toe te voegen. U kunt ook een lay-out en thema voor uw landingspagina kiezen.

Koptekst en hoofdtekst

Headline en bodytekst worden boven de video op je video landing page getoond. Typ de tekst in en zie de preview van de pagina aan de rechterkant van het scherm.

How to add a title and description to your video landing page

Call-to-action-knop

Om een klikbare call-to-action (CTA) knop toe te voegen, schakelt u de toggle "Call-to-action" in en typt u vervolgens de test voor de knop. U kunt ook een link toevoegen die de knop zal openen wanneer erop wordt geklikt.

set up a call to action on your video landing page

URL-parameters toevoegen

Om de prestaties van uw landingspagina beter te kunnen volgen, kunt u UTM-parameters toevoegen aan de URL van een call-to-action-knop. Klik daarvoor op de link "URL-parameters weergeven" in de sectie Knopkoppeling.

Hier kunt u de standaard UTM-parameters instellen: campagnebron, medium, naam en inhoud.

Voorbeeld van UTM-parameters ingesteld voor een URL

Logo

U kunt uw eigen logo toevoegen aan de video landingspagina. U kunt kiezen uit de logo's die u eerder hebt geĆ¼pload in de video-editor of een nieuw logo uploaden. Klik daarvoor op het + pictogram.

How to choose a logo for a video landing page

NB: u kunt logo's kiezen van een merk dat momenteel is geselecteerd. Als u het Business-plan gebruikt en meerdere merken in uw Wave.video-account hebt ingesteld, kunt u tussen de merken wisselen door op "Merk wijzigen" te klikken.

Lees hier meer over de verschillende prijsplannen.

U kunt er ook voor kiezen verder te gaan zonder logo.

Indeling

Een lay-out is een manier waarop alle verschillende elementen - het logo, de titel, de beschrijving, de video en een call-to-action - zijn georganiseerd op de video landingspagina.

U kunt kiezen uit 5 verschillende lay-outs. Schakel ertussen om te zien welke lay-out het beste bij jouw landingspagina past.

U kunt er ook voor kiezen om de Wave.video footer wel of niet op uw pagina op te nemen.

Thema

Net als de lay-out is een thema een stijlelement voor uw video landingspagina. Momenteel kunt u kiezen uit 12 verschillende thema's om uw pagina op te maken.

Use different themes to style up your video landing page

Google-tracking-ID en Facebook-pixel
Voer uw Google-tracking-ID in om Google Analytics te vertellen naar welk account en welke eigenschap gegevens moeten worden gestuurd. Meer informatie over Google tracking-ID vindt u hier.

Voeg een Facebook Pixel toe aan de video landingspagina voor retargeting campagnes.

Sla de wijzigingen op en ga live

Zorg ervoor dat u alle wijzigingen opslaat. Zodra u tevreden bent met de manier waarop uw video landingspagina is aangepast, zet u hem aan om hem openbaar te maken.