Als u een audiotrack uit de Wave.video mediabibliotheek hebt gebruikt, kunt u de StockID ervan vinden in de Wave.video-editor:

• klik op audiotrack op tijdlijn om het te selecteren;

• ga naar het paneel eigenschappen aan de linkerkant om de naam van de audiotrack te bepalen;

• klik op drie stippen en selecteer Kopieer voorraad ID uit het menu

StockID wordt gekopieerd naar het klembord.

Let op: dit werkt alleen voor audioclips uit de Wave.video mediabibliotheek, niet voor geĆ¼ploade audio- of voice-overtracks.