U en uw gasten kunnen tijdens de livestream schermen delen. U kunt bijvoorbeeld presentatiedia's tonen of uw product in real time laten zien.

Om uw scherm te delen, vindt u de werkbalk onder het hoofdscherm. Ga naar het pictogram "Delen" en klik op "Scherm delen".

Selecteer vervolgens wat u wilt delen:

• het hele scherm;

• een raam;

• of een apart browsertabblad.

Nuttige tips:

Live streaming en spreken in het openbaar kan een beetje nerveus zijn, vooral voor degenen die nog niet veel ervaring hebben. Om het stressniveau te verlagen, is het goed om je van tevoren voor te bereiden.

Om niet alles door elkaar te gooien tijdens de liveshow, bereid je de inhoud die je gaat delen van tevoren voor. Zorg ervoor dat je niet iets deelt waarvan je niet wilt dat anderen het zien.

1. Sluit alle apps op de achtergrond.

2. Meldingen op het scherm van messengers uitschakelen.

3. Als je een browsertabblad gaat delen, open dan een nieuw tabblad voor een website die je wilt laten zien.

Selecteer de optie die voor u het beste werkt en deze verschijnt in de feed onder het hoofdscherm.

Je inhoud is voor niemand zichtbaar totdat je het toevoegt aan de stream. Om het toe te voegen, zweef je over de preview en klik je op "Toon op stream".

Schik uw inhoud

Wave.video Live Studio beschikt over een reeks lay-outs die u kunt gebruiken om verschillende on-stream elementen te rangschikken.

U kunt uw scherm delen en uw eigen video's en die van uw gasten zichtbaar houden op het scherm.

Bovendien kunt u het formaat van de elementen aanpassen en ze verslepen om ze te ordenen zoals u wilt. Kijk hoe het werkt.

Wees creatief met hoe u uw inhoud wilt presenteren en geniet van live streaming met Wave.video.