Als u dit artikel leest, bent u waarschijnlijk uitgenodigd om deel te nemen aan een uitzending van Wave.video. Gefeliciteerd!

Volg deze tips om de beste kijkervaring te garanderen voor uzelf, uw gastheer en het publiek.

Maak de uitrusting op voorhand klaar

Zorg dat je voor de uitzending:

• Een desktop of laptop met een webcamera en microfoon;

• Een stabiele internetverbinding. Wij raden aan de kabelverbinding te gebruiken in plaats van WiFi. Ook kunt u het beste de Chrome browser gebruiken.

• Koptelefoon of oordopjes om echo te voorkomen.

Hoe deel te nemen aan de uitzending

De gastheer van de komende livestream moet ruim van tevoren een link met u delen.

Gebruik deze link om op het afgesproken tijdstip in de Live Studio te komen. Eerst krijg je een scherm te zien waar je

• Zorg ervoor dat u de juiste apparatuur gebruikt. Zorg ervoor dat Wave.video toegang heeft tot uw camera en microfoon.

• Voer uw naam en titel in

• Bekijk je video preview

• Toegang tot de live studio.

Hier is mijn gast Maria die zich klaarmaakt voor de live stream.

Zodra u klaar bent, drukt u op de knop "Enter Studio" en neemt u deel aan het evenement.

Je ziet jezelf onder het hoofdscherm in de feed. Je video is voor niemand zichtbaar totdat de host hem toevoegt aan het scherm.

Zodra de gastheer u aan het scherm toevoegt en de uitzending begint, zorg er dan voor dat u het publiek betovert en geweldig bent!

Maximaliseer het bereik van uw stream

Om meer mensen je stream te laten zien gebruik je de functie Co-stream. Met Co-stream kunnen gasten hun bestemming toevoegen aan de stream waarvoor ze zijn uitgenodigd.

1. Klik in de rechterbovenhoek op de knop + Bestemming toevoegen .

2. Kies een platform waarnaar u wilt streamen, voeg het toe aan de lijst en klik op Opslaan.

Als u meer wilt weten over co-streaming, lees dan onze gids Co-Streaming in Wave.video.

Geniet van live streaming met Wave.video.