Hoe live te gaan in een Facebook-groep
Leer hoe u de live streaming functie in uw Facebook groep kunt inschakelen.
Seva Serbin avatar
Geschreven door Seva Serbin
Bijgewerkt meer dan een week geleden

Om video's op je Facebook-groep uit te zenden, moet je er live streaming voor inschakelen.

Soms en voor sommige Facebook-groepen is live streaming standaard uitgeschakeld. Dat kan een reden zijn waarom u deze bestemming niet kunt verbinden in Wave.video.

Volg deze stappen om dit te veranderen:

Stap 1. Selecteer op Facebook uw groep in het tabblad Groepen aan de linkerkant.

Stap 2. Scroll naar beneden om de tab Instellingen te vinden. Zoek dan de sectie Discussie beheren en ga naar de opties voor postformaten door op het potloodpictogram te klikken.

Stap 3. U ziet een knop om live streaming in te schakelen. Klik erop om het in te schakelen.

Stap 4. Ga terug naar uw Wave.video-account en verbind het met de Facebook-groep.