Live Streaming
Live streaming kanalen en bestemmingen
Hoe maak je je Facebook profiel stream openbaar
Leer hoe u opmerkingen van kijkers kunt laten verschijnen op uw Wave.video Live Chat door uw Facebook-profiel livestreams openbaar te maken.
Maria Rozhdestvenskaia avatar
Geschreven door Maria Rozhdestvenskaia
Bijgewerkt meer dan een week geleden

Als u naar uw Facebook-profiel streamt, kan het u opvallen dat de opmerkingen van kijkers niet worden weergegeven op de Wave.video Live Chat. Dit komt doordat Facebook de privacy-instellingen voor uw livestreams standaard instelt op alleen vrienden. Om de commentaren te ontvangen, moet u uw streaminstellingen wijzigen in Openbaar. Hier leest u hoe u dat doet!

1. Log in op uw Facebook-profiel en ga naar de pagina Zakelijke integraties. Zoek de Wave.video-app en klik op Bekijken en bewerken.

2. Scroll in het verschenen menu naar beneden naar de Extra instellingen voor bedrijfsintegratie en zoek de instelling Wie kan zien dat je deze bedrijfsintegratie gebruikt. Verander nu de privacy-instellingen van Vrienden in Openbaar en klik op Opslaan.

Voilà! Dit maakt al uw toekomstige Facebook-profielstreams openbaar, en de opmerkingen van uw kijkers verschijnen op uw Wave.video Live Chat.