1. Log in op uw Facebook-profiel en ga naar de pagina Zakelijke integraties. Zoek de Wave.video-app, vink het vakje rechts aan en klik op de knop Verwijderen.

2. U ziet nu een bevestigingsbericht waarin u wordt gevraagd of u berichten, video's of gebeurtenissen die op uw Facebook-tijdlijn zijn geplaatst, wilt verwijderen. Laat dit vakje uitgevinkt als u niet wilt dat al uw met Wave.video gemaakte video's worden verwijderd. Klik vervolgens op de knop Verwijderen.

3. Als Wave.video nu uit de lijst van uw Business Integrations is verwijderd, kunt u het weer koppelen. Ga daarvoor naar Wave.video Live Streaming, open het tabblad Bestemmingen en klik op de knop + Bestemming toevoegen.

Kies een of meer bestemmingen uit de drop-down lijst en volg de verdere instructies in het pop-up venster.