Het brandmerken van video's met speciale tekststijlen en aanpasbare onderdelen is een van de populairste functies van de Wave.video-bewerkingstool. Als u meer wilt lezen over het toevoegen en beheren van merken in de video-editor, lees dan ons artikel over het branden van uw videoprojecten.

Wave.video streaming biedt klanten ook deze geweldige functie. Schakelen tussen merken in de streaming studio is eenvoudig als één-twee-drie. Laten we eens uitzoeken welke extra elementen u met verschillende merken kunt instellen voor uw livestreams.

Tekst stijl

Allereerst kunnen verschillende merken verschillende kleur en stijl tekstinstellingen hebben die kunnen worden aangepast op het tabblad Tekststijl.

Om de kleur van de tekst op het scherm te veranderen klikt u op het kleurenpictogram, en kiest u de kleur die u verkiest.

Media

U kunt verschillende media-instellingen beheren, zoals achtergrond, overlays, video's toevoegen, geluidsfragmenten en achtergrondmuziek in het onderdeel Media.

Als u de instellingen van de merken wijzigt, kunt u de standaardopties gebruiken of ze uitschakelen om media te zien die u zelf hebt toegevoegd.

Bij het toevoegen en kiezen van de achtergrond of overlay kunt u uw creativiteit de vrije loop laten!

Om een van de achtergronden uit de mediabibliotheek toe te passen, klik je erop. Om het van het scherm te verbergen, klikt u er nogmaals op.

Om een nieuwe achtergrondafbeelding toe te voegen, klikt u op het Plus-pictogram, kiest u de afbeelding die u wilt toevoegen en opent u deze. In een paar eenvoudige stappen kunt u genieten van media-instellingen die overeenkomen met uw merk.

Als je een vriendelijke sfeer aan je stream wilt toevoegen, overweeg dan om geluidsfragmenten en achtergrondmuziek toe te voegen. Het kost slechts één klik om deze toe te voegen! Wave.video bibliotheek heeft een geweldige collectie geluiden. Om extra media toe te voegen, klikt u op het Plus-pictogram en kiest u uit uw bestanden op uw computer.

U kunt ook het geluidsvolume regelen en een loop aanzetten.

Maak je streams leuker en schakel tussen verschillende mediabibliotheken.

Maak merken en verrijk ze met verschillende achtergronden, overlays, video's, geluiden en muziek van uw smaak.