Soms vinden mensen zichzelf er beter uitzien in hun gespiegelde versie. Voor streamers is het belangrijk zelfverzekerd te zijn op camera en te genieten van het beeld dat ze zien.

Wave.video live stream studio biedt gebruikers voor dergelijke gevallen de functie Mirror my video. U kunt dit doen wanneer u de studio binnenkomt of meteen tijdens een livestream.

3 eenvoudige stappen om uw video te spiegelen:

1. Klik op de knop Instellingen;

2. Ga naar het camera gedeelte;

3. Spiegel mijn videoschakelaar aan/uit.

Als u uw video tijdens de livestream wilt spiegelen, zijn alle stappen hetzelfde. Zoek de knop Instellingen en volg de bovenstaande instructies.

Hoe dan ook, het maakt niet uit of de video gespiegeld is of niet; hoe dan ook, je bent geweldig!