Helaas is er momenteel een probleem met Facebook waardoor we het bewerken van streams op Facebook-groepen niet kunnen ondersteunen. Om wijzigingen aan te brengen in de titel, beschrijving of thumbnail van je stream, moet je dat rechtstreeks op Facebook doen. Dit is hoe:

1. Ga naar het komende evenement op Facebook.

2. U hebt toegang tot dit evenement vanuit uw dashboard voor komende streams door te klikken op het groepspictogram:

3. Het zal Live Producer openen, kopieer vanuit dit scherm de evenement url en open deze in een browser:

4. Dit is de evenementenpagina. Klik nu op Bewerken:

5. Op de evenementpagina kunt u alle details van het evenement wijzigen, zoals titel, beschrijving en een nieuwe thumbnail uploaden.