Elk tekstblok in wave.video kan worden opgesplitst in meerdere regels met verschillende grootte, kleur en decoraties.

Om een regel toe te voegen, selecteer je je tekst. Als je niet zeker weet hoe je een tekst moet maken, kijk dan eerst hier. U kunt uw tekst selecteren door simpelweg op de tijdlijn te klikken, of op het canvas:

Zoek dan de "+T" knop die boven uw tekstregel verscheen, klik erop om een nieuwe regel toe te voegen:

Nu heb je 2 tekstregels! Klik op de nieuwe regel om deze te bewerken:

Om een lijn langs het canvas te verplaatsen, klikt u erop en sleept u:

Nuttige artikelen over tekst:

1. Werken met groepen

2. Hoe toon je tekstregels met een andere timing