Wat is een Storyboard video?

Wij noemen alle video's die worden gemaakt op basis van een tekst of een blogpost een "Storyboard-video", omdat er een script is gekoppeld aan de specifieke scènes van de video. Al deze video's worden gemaakt met behulp van AI.

AI doet zijn best om automatisch een mooie video te maken, maar elk project vereist jouw begeleiding en finetuning.

Voor meer informatie over deze video's kunt u deze artikelen raadplegen:

1. Een video maken van tekst

2. Hoe tekst met AI verkleinen en een video maken

3. Een video maken van een artikel (URL)

Dit artikel vertelt je hoe je:

1. Een video vervangen

2. De tekst wijzigen

3. Verander scène en tekst toon tijd

Zodra het genereren van de video klaar is, zie je de editor. Let op het paneel "Storyboard". Het bevat al je tekst:

Video vervangen door Storyboard

Bent u niet tevreden met de automatisch geselecteerde video of afbeelding? U kunt het voorgestelde beeldmateriaal altijd vervangen door uw eigen video/afbeelding of handmatig zoeken in de stockbibliotheek:

1. Klik op de video of een afbeelding

2. U ziet de knop vervangen hierboven

3. Gebruik Storyboard aan de rechterkant om naar de volgende scène te navigeren

Tekst bewerken in een Storyboard-video

Het Storyboard paneel heeft uw tekst verdeeld in scènes. Als u op de tekst klikt, gaat u naar de scène waarin deze tekst is gebruikt.

Hoe de tekst wijzigen

1. Klik op het tekstblok in het paneel Storyboard

2. Nu kunt u het bewerken

3. U kunt ook op het canvas klikken en de tekst bewerken, alle wijzigingen worden gesynchroniseerd tussen het canvas en het Storyboard-paneel.

Om de tekststijl te veranderen, ga je naar het tabblad Tekst:

Op het tabblad Instellingen kunt u uw script downloaden of alle tekst verwijderen:

Hoe de scène- en tekstshowtijd veranderen

Het is gemakkelijk. Voor een scène sleep je gewoon de rechter rand:

Voor de tekst moet u eerst op de tekst klikken en dan de linker- of rechterrand ervan verslepen op dezelfde manier als voor de scène:

Nuttige artikelen

1. Hoe uw video downloaden

2. Uw tekst opmaken in Wave.video

3. Hoe maak je een scène korter of langer?