Hoe werkt het?

Wave.video kan elke tekst verwerken tot een video die uitlegt waar het over ging. U kunt de gewenste duur instellen en de automatisch gegenereerde video naar wens afstemmen.

Als u een kant-en-klaar script hebt, controleer dan een andere modus: "Gebruik mijn tekst zoals hij is" [LINK].

Hoe te beginnen

Om het te gaan gebruiken, moet je:

1. Inloggen

2. Navigeer naar "Mijn video's pagina

3. Druk hier op "Video maken" en selecteer "Tekst naar video":

Nu moeten we:

1. Selecteer "Verklein mijn tekst met AI".

2. Voer de videonaam in

3. Plak je tekst. Zorg ervoor dat het minstens 3 zinnen heeft, maar alle teksten zijn langer dan dit, toch 😏?

Bepaal videoduur, voorraden en audiosfeer

Wilt u dat de voorraad activa 100% gratis is of zoekt u premium activa?

Als u weet hoe lang uw video moet zijn, stel dan de verwachte duur in.

Kies uw audio stemming.

Druk op "Volgende".

Een sjabloon kiezen

Selecteer een videoformaat en een sjabloon:

Bijna klaar! Klik op "Video maken" en wacht even! Je wordt binnenkort doorgestuurd naar de wave.video editor.

Nuttige artikelen:

1. Hoe Storyboard video aanpassen

2. Hoe maak je een video van URL

3. Hoe gebruik je AI om je script in te korten

4. Hoe maak je een scène korter of langer?

5. Hoe voeg je de tweede regel tekst toe aan je video?

6. Uw tekst opmaken in Wave.video