U wilt vanuit onze Live streaming studio streamen naar een nog niet ondersteund platform? Geen nood, dat kan via een speciaal RTMP-protocol.

RTMP maakt streaming naar Twitch, LinkedIn, Instagram en andere populaire platforms mogelijk.

Hoe RTMP-bestemming instellen

1. Ga eerst naar de pagina Bestemmingen en klik op Bestemming toevoegen.

2. Selecteer "Aangepaste RTMP".

3. Nu wordt u gevraagd 3 waarden in te voeren: Naam, Server URL en de sleutel. Zet een naam die je leuk vindt. Voor URL en sleutel moet je naar een platform gaan.

Hoe vind je een streamingsleutel en een correcte URL?

Dat hangt af van het platform. Over het algemeen moet je in de accountinstellingen zoeken naar de persoonlijke streamsleutel. In Twitch kun je die bijvoorbeeld vinden in Instellingen → Stream → Primaire streamsleutel. Voor Instagram heb je een app van derden nodig die de URL en de sleutel kan ophalen.

Belangrijk!

Elke website heeft zijn eigen beleid inzake RTMP-streaming. Sommige vereisen een periodieke update van de streamingsleutel.

Zie ook

1. Hoe te streamen naar Instagram

2. Hoe kanalen toevoegen voor multi-streaming

3. Hoe uw YouTube-kanaal aansluiten voor live streaming

4. Hoe een Facebook-pagina aansluiten voor live streaming

5. Hoe een Facebook-groep aansluiten voor live streaming

6. Hoe maak je de livestreams van je Facebook-profiel openbaar?