Je video delen
Maak van elke video een link met Wave.video

Deel uw video's met slechts één link. Ontdek meerdere Wave.video-opties voor het delen van video's.

Karyn Green avatar
Geschreven door Karyn Green
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Wave.video kunt u nu van elke video een handige link maken, waardoor het delen van video's eenvoudiger wordt. Of het nu gaat om een promotieclip, een tutorial of een persoonlijke vlog, met Wave.video kunt u uw video's naadloos delen met slechts één link.

Als u uw video's naar uw Wave.video-account uploadt, hebt u verschillende opties om er een link van te maken.

Deel je video zoals hij is

1. Upload een video naar uw Wave.video-account.

2. Klik erop.

3. Klik in de rechterhoek op de knop Delen .

4. In het venster heb je meerdere opties om video's te delen (link, Facebook, Twitter, LinkedIn, Gmail en e-mail).

5. Klik op de knop Link kopiëren en gebruik hem waar je maar wilt.

Video landingspagina

Om je video met slechts één link te delen, kun je er ook een landingspagina van maken en de link naar die pagina delen.

Volg deze stappen om de landingspagina-instellingen te openen:

1. Kies de video in de ruimte Mijn projecten en klik erop.

2. Klik in het menu op de sectie Landingspagina .

3. Hier kun je het ontwerp van de landingspagina aanpassen en tekst aan de pagina toevoegen.

4. Zodra u de aanpassing hebt voltooid, klikt u op de knop Koppeling kopiëren .

Als je meer wilt weten over video landingspagina's en het aanpassen ervan, lees dan het artikel "Wat zijn video landingspagina's?" of bekijk onze video tutorial.

Extra opties (Google Drive en Dropbox)

Deze twee opties zijn een soort workaround. Wave.video integreert met deze twee populaire opslagplatforms, zodat u uw video's naar een van hen kunt leiden en vervolgens de link naar Dropbox of Google Drive kunt delen.

1. Render je video in Wave.video.

2. Kies Drive of Dropbox in het menu Publiceren naar .

3. Ga naar het gekozen platform, zoek de video in je account en kopieer de videolink.